-Fagkunnskap er din trygghet.

Glasstek Østfold AS ble stiftet januar 2022 i Moss.

Glasstek Østfold AS eies av Vitrea AS og Richard Kruse. Richard Kruse drifter denne bedriften og har over 20 års erfaring i faget. Vår lange erfaring og vår gode kunnskap skal komme deg som kunde til gode.

Vi har erfaring innen alt som innebærer glassmester virksomhet, blant annet: tilskjæring av glass og speil, glass saging, hull boring i glass, kitt reparasjoner på vinduer og dører, reparasjon av blyglass, produksjon av monter og glasshyller, tilpassing av plexiglass på mål, montering av isolerglass / energiglass, skreddersyr dusj løsninger, tilpassing av glass over kjøkkenbenk, montering av rekkverk, montering av pvc, tre og aluminiums dører og vindu, service på aluminiums dører, innglassing av balkong, montering av levegger, montering av aluminiums skyvedører / luker og mye mer.

Vi ønsker at du som kunde skal få en god og positiv opplevelse ved å velge oss, og det er du som kunde med dine ønsker som er i vårt fokus. Vi skal gjøre vårt ytterste for å kunne levere deg akkurat det du ønsker.

Vi er medlem av Glass og Fasadeforeningen.

Vi er godkjent lærebedrift.

Vi er tilknyttet vaktselskap og har 24 timers service.

VÅRE PRODUKTER

KAMPANJEPRODUKTER

Kampanje: Oslo, Innlandet, Østfold

Kontakt oss

Her finner du oss.

Men husk! Vi er ofte ute på oppdrag 🙂
Ring oss på tlf : 91994010 før du stikker innom.